ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Παράγοντες Καρδιαγγειακού Κινδύνου – Διάλογος με τους Ειδικούς

Ημερομηνία: Σάββατο 10 Απριλίου 2021
Αθήνα

Η εκδήλωση χορηγεί Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.).

ΕΓΓΡΑΦΗ: ΔΩΡΕΑΝ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην επιστημονική Ημερίδα «Παράγοντες Καρδιαγγειακού Κινδύνου – Διάλογος με τους Ειδικούς», την οποία διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Καρδιαγγειακών Νοσημάτων (ΕΛ.Ε.ΜΕ.ΚΑ.Ν.), το Σάββατο 10 Απριλίου 2021, στην Αθήνα (Αμφιθέατρο 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας).

Όπως είναι γνωστό, τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν την πρωταρχική αιτία θανάτου, τόσο στη χώρα μας, όσο και διεθνώς. Στο πλαίσιο της προσπάθειας αντιμετώπισής τους, πρωταρχικός στόχος είναι η πρόληψη με την αντιμετώπιση των παραγόντων κινδύνου. Σε αυτή τη βάση, η ΕΛΕΜΕΚΑΝ αποφάσισε τη διενέργεια Ημερίδας στην οποία θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν εκτενώς η επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα και ο τρόπος αντιμετώπισης των τεσσάρων βασικών παραγόντων κινδύνου: της αρτηριακής υπέρτασης, του καπνίσματος, του σακχαρώδη διαβήτη και της παχυσαρκίας.  

Θα γίνει αναλυτική περιγραφή, θα εκτιμηθεί η Ελληνική πραγματικότητα και θα δοθούν απαντήσεις από έμπειρους στο χώρο επιστήμονες σχετικά με ό,τι νεότερο υπάρχει στη διαχείριση αυτών των παραγόντων.

Η εκδήλωση απευθύνεται στον ειδικό και ειδικευόμενο ιατρό αλλά και σε οποιοδήποτε επιστήμονα στο χώρο της υγείας ο οποίος αισθάνεται την ανάγκη απόκτησης ουσιαστικών γνώσεων και ενημέρωσης σχετικά με την αντιμετώπιση των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.). 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Οι Διοργανωτές της Ημερίδας

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Καρδιαγγειακών Νοσημάτων

(ΕΛ.Ε.ΜΕ.ΚΑ.Ν.)

Κηφισίας 18, 11526 Αθήνα

E-mail: info@elemekan.gr

ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:

VICEVERSA EVENTS PR & COMMUNICATION

Δ. Γούναρη 58, 15124 Μαρούσι, Αθήνα

Τηλ.: 2108053189/ 6936144499

E-mail: info@viceversaevents.gr

Website: www.viceversaevents.gr

Φόρμα εγγραφής

GDPR – Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Λόγω της αναγκαιότητας συμπλήρωσης του παρόντος Δελτίου Εγγραφής, η εταιρία μας σεβόμενη τη θεμελιώδη σημασία του νέου κανονισμού περί προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων (GDPR), ζητά την παρακάτω συγκατάθεσή σας, με την προοπτική ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, ούτε θα μεταβιβαστούν σε τρίτους.